Cadeautje van mij voor jou: De Magische Dagen 2023 – Doe je mee?

De Magische Dagen komen eraan! Een cadeautje van Jaarcirkels voor jou. In samenwerking met MoonMysterySchool hebben we ook dit jaar weer een fantastisch programma ontwikkeld.Twaalf nachten en dertien dagen nemen we je mee door de donkerste tijd van het jaar. In het donker laten we de Lichten aan de hemel spreken en lichten we de sluiers voor 2024 alvast een beetje op.

Aan de hand van het Sterrenkompas bieden we verhalen, feiten, astrologie, astronomie, creativiteit, leuke recepten etc. Op deze wijze bieden we je de mogelijkheid om even stil te staan bij jou in alle drukte van de feestdagen. Momentjes om te verstillen, uitnodigingen om creatief bezig zijn, om naar buiten te gaan en nog veel meer! Het is een cadeautje, dus nergens de verplichting om iets te moeten. Doe je mee? Aanmelden kan via: https://www.moonmysteryschool.com/product/magische-dagen/

Wat zijn de Magische dagen? De Magische Dagen gaan over dat wat in Duitsland bekend staat als Rahunachten. Het zijn de dagen vanaf het moment dat de Zon vanaf deze plek op Aarde het meest veraf van ons lijkt te staan. Het is koud, donker en stil In vroeger tijden was het altijd weer spannend of het licht, de Zon, weer zou terugkeren. Op het moment dat de Zon weer in beweging kwam, werd dat groots gevierd. Zodoende dat we in deze dagen de geboorte van het Licht vieren. Deze geboorte herken je vast in de gedachte van Kerstmis: Daar vieren we de geboorte van Jezus Christus.

De kortste dag noemen we Midwinter . De Twaalf nachten na de Midwinternacht zijn de Rauhnachten, de Heilige Nachten. En in deze tijd noemen we dit op zijn Hollands: De Magsische Dagen. We zien uit naar jouw komst. Je kunt je aanmelden via de link en dan ontvang je een mail waarmee je toegang krijgt tot de online omgeving. Elke Magische dag staat er dan een nieuwe berichten klaar om je te inspireren.

Alvast fijne feestdagen en geniet van deze Magische Tijd!

Yvette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *