Reviews over Yvette & Jaarcirkels

CADEAU VOOR JEZELF
Een cadeau voor jezelf, genieten in de natuur met gelijkgestemden en komen op plekken die je niet kent. Ook bij jezelf gaan er deurtjes open, die mooie kanten van jezelf laten zien, kanten die onderzocht mogen worden. Stukken die al heel lang aandacht willen. En tijdens deze wandelingen kunnen deze aan bod komen. Ik heb het altijd als fijn ervaren, altijd! Ook als pijnlijke stukken aan bod kwamen.

Daarom een cadeau aan jezelf!
Nicole
Ondernemer
Hoewel ik niet erg spiritueel ben aangelegd, vond ik mijn reading een hele mooie, bijzondere en soms ook confronterende ervaring. Yvette is open, legt duidelijk uit en oordeelt niet. Tip: Neem het gesprek op zodat je er later nog meer uit kunt halen!
C.
Administratief medewerker & moeder van 2
Het is donker - een takje kraakt, in de verte is soms het geluid van een auto te horen. Verder is het stil. De stemmetjes in mijn hoofd zwijgen steeds meer. De stilte helpt me om me meer te verbinden met mezelf en te luisteren naar de zachte fluisteringen van mijn hart. Af en toe geeft Yvette een opdracht of stelt een vraag om mee te nemen tijdens het lopen. Deze vragen helpen me om verder te zakken in mezelf. De hele wandeling is een ervaring die ik koester en ik weet zeker dat ik vaker hieraan zal meedoen. De begeleiding van Yvette is ondersteunend en respectvol. Zij biedt veiligheid, ruimte en vertrouwen wat maakt dat je je makkelijk overgeeft aan haar opdrachten. Haar feedback is helder en helpend zodat je nog meer duidelijkheid krijgt over het thema wat je bezighoudt.
Anna Lammers
Coach
Wanneer ik een rakende gebeurtenis of zich herhalend thema in mijn leven niet meteen kan plaatsen in de langer lopende lijn van mijn ontwikkeling, biedt een horoscoopconsult met Yvette altijd helderheid. Moeiteloos weet ze de ijkpunten uit mijn horoscoop/solaar te verbinden met mijn vraag. Concreet, helder en intuïtief vertaalt ze haar vakkennis naar mijn werk als ondernemer en naar mijn privé relaties. In de afgelopen acht jaar heeft Yvette me steeds nader en vaak verrassende inzichten gegeven. Dank daarvoor!
Yvette K.
Coach en trainer persoonlijke ontwikkeling
Enige tijd geleden ben ik bij Yvette geweest voor een astrologisch consult. Yvette nam hier uitgebreid de tijd voor en kwam met veel informatie. Ik werd meteen gepakt door wat ze zei en sommige dingen waren echte eye-openers. Heel bijzonder hoe iemand die je niet kent jou in contact brengt met een deel wat bij jezelf ook nog onbekend is.
D.
Ondernemer
Ik was blij verrast het document met mijn horoscoop te ontvangen. Nog beter de persoonlijke duiding en toelichting. Verbluffend was zeker dat een groot gedeelte, van de uit onderdelen bestaande horoscoop, heel treffend waren. De opzet en indeling waren voor mij heel helder en duidelijk, waardoor ik het goed kon begrijpen. Geweldige astrologische extra info voor mij als persoon. Nogmaals dankjewel voor de super geweldige astrologische levensbeschouwing.
Cor
Gepensioneerd
Yvette heeft mij door astrologische readings heel erg geholpen toen ik op een keerpunt in mijn leven stond. Ze gaf mij inzicht en handvatten om verder te komen. Daarnaast is Yvette een intelligente en realistische vrouw bij wie ik me op mijn gemak voelde. Een astrologische reading bij Yvette kan ik van harte aanbevelen.
M.
Beleidsmedewerker