Over Yvette

Mijn naam is Yvette Seijffert, getrouwd en moeder van twee volwassen zonen. Na ruim twintig jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven (accountancy), ben ik nu werkzaam als docent in het HBO (economische domein). Daarnaast run ik Jaarcirkels. 

Jaarcirkels is ontstaan vanuit mijn verlangen om mensen te Verbinden met zichzelf. Dat vrouwen en mannen gaan ervaren dat ze zijn verbonden met de natuur. Verbonden met zichzelf en met de wereld om zich heen. Alles wat je op de Aarde en aan de Hemel ziet, weerspiegelt jouw Ziel. 

Het Keltische gedachtegoed kwam rond 2005 voor het eerst op mijn pad. In de vorm van Caroline Groeneveld die werkte met Modron. Het Keltische gedachtengoed sprak mij aan. De Godin Modron was voor mij een abstract begrip en Goden en Godinnen waren iets van lang geleden. 

In de jaren daarna bleef het Keltische gedachtegoed op de achtergrond zoemen. Ik vierde de Volle Manen vanuit dit gedachtegoed en was graag in de natuur. Rond diezelfde tijd ben ik me ook verder gaan verdiepen in de Astrologie. 

Jarenlang heeft dit gesudderd. Na enige aanmoediging van vriendinnen besloot ik in 2018 om te starten met Jaarcirkels. Het Ritme van de natuur en van de sterren; dát wilde ik graag uitdragen. 

Eenmaal de keuze gemaakt, kwam vrij snel hierna Maantijd op mijn pad. Ik heb hier de opleiding tot priesteres gevolgd (Pad van Maanmagie). Dit waren negentien intensieve maanden en ik ben nog steeds dankbaar voor de lessen van mijn teachter Karin Persons. Op het Pad van MaanMagie heb ik ervaren dat je in plaats van het Goddelijke buiten jezelf te plaatsen en daarmee uit de Eenheid stapt, je het Goddelijke kan ervaren IN jezelf. Dan onstaat er ruimte om te creëren, dan ontstaat de Magie. Het voelde als het missende puzzelstukje! 

Als astroloog en coach beschouw ik de Natuur als Spiegel van de Ziel. Ik maak graag op creatieve wijze zichtbaar wat zich wil tonen. De Kracht van Expressie gebruik ik in de Online Training Keltisch Maanjaar, in  de workshops. natuurcoaching en zelfs bij een Astrologische Soulreading kan het zijn dat je zomaar naar huis gaat met een creatieve uitnodiging! Dit alles om de Verbinding met WIE JIJ BENT te Herinneren en te Verdiepen.

 
Mijn missie?

Het in herinnering brengen van jouw zielsverlangen. Het verbinden van jou met jouw natuur, jouw essentie!

Dat je jouw essentie voluit leeft en jouw creatiekracht ten volle benut.