Over Yvette

Ik, Yvette Seijffert (1973), opgeleid als priesteres binnen het Pad van Maanmagie, ben docent in het hoger onderwijs na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Ik ben een trotse moeder van twee zonen en bij deze creaties is het niet gebleven: Ik  ben kunstzinnig van aard en creëer met diverse materialen dat wat in mij leeft. Daarnaast vind ik het heerlijk om te inspireren. Ik stel kritische en prikkelende vragen om je uit te dagen op een andere manier naar jezelf te kijken.

Naast een praktijk waar mensen terecht kunnen voor individuele sessies verzorg ik online jaartrainingen voor vrouwen, stilte- en themawandelingen, workshops etc. Alles met het doel jou uit te nodigen om het contact met jouw innerlijke natuur te versterken en te verdiepen.

Zowel in het individuele werk als het groepswerk combineer ik de kennis van het Keltisch Sjamanisme, astrologie, oosterse en westerse filosofie. De kern van mijn gedachtegoed is dat alles met elkaar verbonden is. Je kunt niet naar één aspect van het leven kijken en de rest negeren.

Als adviseur en docent binnen de accountancy heb ik ruime ervaring opgedaan met zowel het bedrijfsleven als onderwijs. Deze ervaring, gecombineerd met vele jaren van persoonlijke ontwikkeling en training, maakt dat ik alle lagen van je persoonlijke ontwikkeling snel en doeltreffend in het grotere geheel kan plaatsen.I


Mijn missie?

Jou te laten verbinden met jouw natuur. Dat je leeft vanuit deze kracht.

Het gewone magisch maken en het magische gewoon...