Kunstzinnige Workshops en Cursussen

Als coach maak ik graag gebruik van kunstzinnige uiting. Door te schilderen, te schrijven, het maken van collages om een paar voorbeelden te noemen, geef je expressie aan hoe de energie beweegt in jou. Dat zegt vaak veel meer dan wat je hoofd denkt. Het kunstzinnig werken vind je terug binnen het Keltisch Maanjaar en ik geef daarnaast ook cursussen en workshops waarin het creatieve element de basis vormt. Uiteraard gemixt met een vleugje natuur en/of astrologie. 

Achtdaagse cursus Astro  Soul Art

In deze cursus ga je in acht dagen jouw horoscoop, jouw Zielspad, op een kunstzinnige wijze ervaren. Ik neem je mee langs de Elementen, Zon, Maan, Planeten en nog meer. Thema’s die onder andere aan bod komen zijn: Ik Leef de Elementen; Ik Manifesteer; Ik ontmoet mijn andere Ik; Ik wil, ben, voel en voed; Ik kijk verder dan mijn neus lang is; Ik neem mijn Verantwoordelijkheid; Ik vind mijn plaats in de Wereld & Ik en mijn Zielspad.

Naast een korte uitleg (theorie) ga je kunstzinnig aan de slag. Hoe ervaar jij de energie van een planeet? We maken daarbij gebruik van verschillende kunstzinnige vormen. Op deze manier werk je stapsgewijs aan een persoonlijk Astro Art kunstwerk; jouw horoscoop op eigen wijze in beeld gebracht. Daarnaast bouw je aan een persoonlijk Astro Art boek waarin je later kunt terug kijken op dat wat je geleerd en ervaren hebt.

Deze cursus start op zaterdag 21 september bij de Verbindende Factor in Nuenen.  De kosten bedragen € 800,- voor de gehele cursus. Dit is inclusief alle materialen, art book etc. De lunch neem je zelf mee en ik zorg voor een lekkere kop soep.

Lesdagen zijn:

Zaterdag 21 september, 12 oktober, 2 november, 14 december 2024

Zaterdag 18 januari, 15 februari, 15 maart en 12 april 2025

Workshop “Leef de Godin in jou”

Deze workshop neemt je mee naar de Godin in jou. Op welke wijze leef jij de vrouwelijke aspecten uit de astrologie? Ik neem je mee naar het mythologische verhaal van Inanna en Ereshkigal. Zij vormen de basis van deze dag. Aan de hand van jouw geboortehoroscoop duiden we de Maan, Venus en Lilith om zo een kunstwerk te scheppen van de Godin in jou!

Deze workshop duurt van ongeveer 6 uur inclusief pauze. De workshop is op aanvraag en dan bepalen we ook de locatie. De kosten bedragen €85 per persoon.