Coaching & Astrologie

In individuele sessies ondersteun ik je bij het vinden van antwoorden op vragen die op dit moment een rol spelen in jouw leven. Als coach werk ik graag met de natuur als  instrument. Zowel de natuur om ons heen als de natuur boven ons (de zon, maan en planeten) zijn bruikbaar. 

Astro-coaching

Bij astro-coaching gebruik ik de zon, maan en planeten als instrument om jou te helpen bij belangrijke vragen in jouw leven. Veelal zijn dit vragen over studiekeuze en loopbaan, maar ook op andere levensvragen kan de sterrenhemel een licht werpen. 

Geboortehoroscoop

In een eerste consult kijken we naar jouw geboortehoroscoop. In welke richting wil je je in dit leven bewegen? Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? Ik neem je mee in een het verhaal van het kasteel. Hoe ziet jouw kasteel van jouw leven eruit? Wat is de eerste indruk die mensen van je hebben? Wie of wat laat je op je gemak voelen? En waar liggen de uitdagingen? Uiteraard mag je vragen stellen over zaken die op dat moment spelen in jouw leven. Naast een gesprek van circa anderhalf uur krijg je de belangrijkste zaken op schrift mee, zodat je op een later moment een en ander rustig kunt nalezen. 

Solaar gesprek

Bepaalde thema’s in je leven spelen op een moment behoorlijk op. Dat kan vragen oproepen. Het kan prettig zijn om rond je verjaardag te komen voor een vervolggesprek. Aan de hand van wat er dan speelt kijken we hoe de planeten nu staan ten opzichte van jouw geboortehoroscoop. En we kijken naar de jaarhoroscoop precies op het moment dat je jarig bent. Het geeft vaak een andere en verhelderende kijk op je leven op dit moment.

Kosten van een astro-reading     € 99,-

Voor meer informatie, extra mogelijkheden en hoe aanmelden zie de tarievenlijst.

Natuurcoaching 

Bij natuurcoaching gaan we samen de natuur in en maken we gebruik van wat de natuur laat zien op dat moment. De natuur mag dan geen mond hebben om te praten, maar ze heeft zeker wat te vertellen. Het vraagt een andere manier van luisteren die soms even wennen is. Graag help ik je daarbij. 

Mijn werkwijze is afgestemd op jou, waarbij ik je  uitnodig om contact te maken met jouw lichaam. Dit kan door gebruik van oefeningen middels lichaamswerk, meditatie of net wat voor jou passend is. Ik laat je onderzoeken wat jouw werkelijke natuur en verlangens zijn. Die zijn soms nog weleens anders dan dat je denkt…

Kosten van een sessie in de natuur    € 69,-

Voor meer informatie, extra mogelijkheden en hoe aanmelden zie de tarievenlijst.