Aanbod

Gedachtegoed van jaarcirkels

 De seizoenen volgen elkaar op als gevolg van de cirkelbeweging van de aarde om de zon. Door deze cirkelbeweging ervaren we jaarlijks de vier seizoenen lente, zomer, herfst en winter. De maan speelt een belangrijke rol per maan(d). De vier seizoenen zie je dan weer terug maar dan als wassende maan, volle maan, afnemende maan en donkere maan. Steeds weer de cirkelbeweging. De  zon is verbonden met het mannelijke principe en de maan is verbonden met het vrouwelijke principe. Door onszelf deze beide principes eigen te maken en te herkennen in ons dagelijks leven komen we dichter bij onze natuur.  Zowel in het Keltische Maanjaar als in de natuur-coaching maken we gebruik van deze cirkelbewegingen. Hoe zijn ze zichtbaar in jouw leven en hoe kun jij je hiermee verbinden?

De cirkelbewegingen zijn niet alleen zichtbaar op de aarde, maar ook boven de aarde. In de astro-readings gaan we in op hoe deze cirkelbewegingen van zon, maan en andere planeten een rol spelen in jouw leven. 

Op de volgende pagina’s lees je meer over het gedachtegoed van Jaarcirkels. Kijk gerust rond op de website om te lezen wat Jaarcirkels jou te bieden heeft.