Tarieven

Keltisch Maanjaar:

Online jaartraining     € 169,-

Elke nieuwe maan ontvang je een mail met informatie over de komende maancyclus, een thuisritueel om rond volle maan zelf te doen, een opdracht om expressie te geven en maandelijkse feedback. Daarnaast heb je toegang tot een besloten FB-groep om jouw ervaringen te delen en vragen te stellen. 

Astrologische Soul Reading:

Astrologische Soul Reading     € 111,-

Een consult waarbij we aan de hand van jouw geboorte horoscoop op zoek gaan naar de rode draad en jouw zielskwaliteiten en -bestemming in dit leven. Vragen die op dit moment spelen komen aan bod. De reading kan zowel vanuit jouw huiskamer (online) of bij mij thuis in de praktijk (onsite) plaats vinden. Trek hier zeker ruim anderhalf uur voor uit! 

Extra’s:

1. Schriftelijk verslag van jouw geboortehoroscoop € 66,-

Document waarin de hoofdlijnen van jouw horoscoop zijn beschreven aan de hand van het kasteel dat jouw leven heet. Dit document ontvang je vooraf aan de reading.

2. Vervolgconsult € 88,-

Ben je eerder geweest voor een reading en heb je aanvullende vragen of wil je weten wat er in het komende levensjaar gebeurt? Dan kun je tegen gereduceerd tarief langskomen6

Natuur coaching:

Natuur coaching    € 77,-

Een consult waarbij we aan de hand van jouw vraag op zoek gaan naar antwoorden in de natuur. De natuur geeft vaak verrassende antwoorden. Het kan een aanvulling zijn op een astro-reading, maar kan zeker ook los hiervan staan. Trek hier zeker ruim anderhalf uur voor uit! 

De kleine lettertjes
  • Betaling van activiteiten van het Keltisch Maanjaar vindt vooraf plaats. Je schrijft je in voor een geheel Maanjaar; dat wil zeggen twaalf maancycli. 
  • Coaching en astrologische consulten worden betaald direct na afloop van het consult.
  • Betaling kan contant of per bank.
  • Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.