Astrologie

Astrologie-reading

De aarde en de planeten cirkelen in hun eigen baan om de zon. De maan volgt haar cirkelbeweging om de aarde.  Al duizenden jaren geleden ontdekte de mens dat de stand van de zon, maan en planeten van invloed was op het aardse leven.  Dit zijn de eerste beginselen van de astrologie.

Ik zie de geboortehoroscoop als een wegwijzer op jouw pad in dit leven. Waarbij alles en iedereen met elkaar verbonden is. Niets staat op zichzelf! Vanuit het principe zo boven, zo beneden betrek ik de standen van de zon, de maan en de planeten naar het moment waar jij nu staat. De grote lijnen van waar je vandaan komt, waar je naar toe wilt en wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn, zijn allen zichtbaar in jouw horoscoop. Alleen op welke manier je het een en ander doet: dát is geheel aan jou. Als coach loop ik een tijdje met jou mee op de weg naar wie jij ten diepste bent.

Belangrijk om te weten is dat ik geen voorspellingen doe op basis van jouw geboortehoroscoop of zeg wat je moet doen. Het blijft ten alle tijden jouw leven met de keuzes die jij maakt.

Kosten van een astro-reading     € 99,-

Voor meer informatie, extra mogelijkheden en hoe aanmelden zie de tarievenlijst.