Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom in de Rode Tent Midden-Limburg

maart 21, 2023 @ 19:30 - 21:30

De Rode Tent is een VrouwenCirkel onder de Donkere Maan.
Vanuit Jaarcirkels creëert Yvette samen met Nicole Joosten vanaf maart een plek voor jou. Een plek om je voor een paar uur helemaal terug te trekken uit je dagelijkse zorgen en even niets te moeten.

In een Rode Tent komen vrouwen in een Cirkel bij elkaar: vrouwen en meisjes van alle leeftijden en achtergronden zijn hier welkom.

Het is een plek om te delen in de wetenschap dat wat er gedeeld wordt tussen de Rode lappen blijft. De hilarische en de verdrietige verhalen. De zorgen die je met je meedraagt en soms ook  heel kwetsbare verhalen van jou zijn daar veilig. We creëren een plek waar kan worden gepraat, gezwegen, gelachen, gehuild, geknuffeld, gedanst, gemediteerd, gelounged, gemasseerd… Veel mag en niets moet. Soms is alleen maar zijn, bijkomen, liggen en luisteren is ook prima!

We delen de verhalen van ons leven en we luisteren zonder oordeel en met respect voor elkaar. Er hoeven geen oplossingen en adviezen te worden aangedragen; gehoord en gezien worden, daar gaat het om.

Kosten? Een vrijwillige bijdrage (richtlijn is €5,-)

Noteer alvast de volgende data in jouw agenda: Donderdag 20 april, vrijdag 19 mei, zondag 18 juni, maandag 17 juli, woensdag 16 augustus en vrijdag 15 september.

Gegevens

Datum:
maart 21, 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://jaarcirkels.nl/rode-tent/