Rode Tent Midden-Limburg

Vandaag, 8 maart, is het Internationale Vrouwendag. Een mooi moment om de Rode Tent in Midden-Limburg in het zonnetje te zetten! Noteer alvast in jouw agenda: Dinsdagavond 21 maart as. is het weer tijd voor JOU! Wat is een Rode Tent? Een Rode Tent is een VrouwenCirkel onder de Donkere Maan. Op diverse plekken in Nederland en de wereld worden dit georganiseerd om een plek voor vrouwen te creëeren waar niets moet en alles mag zijn. In een Rode Tent komen vrouwen in een Cirkel bij elkaar: vrouwen en meisjes van alle leeftijden en achtergronden zijn hier welkom.

Vanuit Jaarcirkels creëert Yvette samen met Nicole Joosten een plek voor jou. Een plek om je voor een paar uur helemaal terug te trekken uit je dagelijkse zorgen en even niets te moeten.Het is een plek om te delen in de wetenschap dat wat er gedeeld wordt tussen de Rode lappen blijft. De hilarische en de verdrietige verhalen. De zorgen die je met je meedraagt en soms ook  heel kwetsbare verhalen van jou zijn daar veilig. We creëren een plek waar kan worden gepraat, gezwegen, gelachen, gehuild, geknuffeld, gedanst, gemediteerd, gelounged, gemasseerd… Veel mag en niets moet. Soms is alleen maar zijn, bijkomen, liggen en luisteren is ook prima!We delen de verhalen van ons leven en we luisteren zonder oordeel en met respect voor elkaar. Er hoeven geen oplossingen en adviezen te worden aangedragen; gehoord en gezien worden, daar gaat het om.

Kosten? Een vrijwillige bijdrage (richtlijn is €5,-). We hebben 9 plekken beschikbaar. Aanmelden kan via info@jaarcirkels.nl

Yvette