Keltisch Maanjaar:

Online jaartraining     € 55,-

Elke nieuwe maan ontvang je een mail met informatie over de komende maancyclus, een thuisritueel om rond volle maan zelf te doen en toegang tot een besloten FB-groep om jouw ervaringen te delen en vragen te stellen. Er zijn vier instapmomenten per jaar.

Extra’s:

1. 11 x een zondagochtend wandeling rond Volle Maan € 199,-

In plaats van (of naast) het thuisritueel wandel je met een groep vrouwen op een zondagochtend rond volle maan in de omgeving van het Leudal onder begeleiding van coach Yvette. De groep omvat maximaal dertien vrouwen zodat er voldoende aandacht is voor jou.
De wandelingen in 2021 zijn op 21 november en 19 december. De overige data ontvang je na aanmelden. 
Is elf keer teveel voor je of woon je verder weg? Jaarcirkels organiseert met Midwinter en Midzomer een open viering. Je kunt je alvast aanmelden. Kosten bedragen € 20,- per persoon.

2. Verdieping Keltisch Maanjaar € 99,-

Naast de mail die je elke maancyclus ontvangt, krijg je maar liefst twaalf (!) keer een (creatieve) opdracht om uit te voeren. In de week na volle maan schrijf je een reflectieverslag over jouw ervaringen die je instuurt. Je ontvangt hierop feedback van coach Yvette om zo  nog een stap dichter jezelf te komen.

4. Individuele natuurcoaching € 55

Heb je tijdens het traject behoefte aan wat extra ondersteuning, is er een thema waar je individuele feedback op wilt ontvangen? Dan kun je tegen gereduceerd tarief een afspraak maken voor een wandeling in de natuur met coach Yvette.

Astro-reading:

Astro-reading     € 99,-

Een consult waarbij we aan de hand van jouw geboorte horoscoop op zoek gaan naar de rode draad en jouw zielskwaliteiten en -bestemming in dit leven. Vragen die op dit moment spelen komen aan bod. De reading kan zowel vanuit jouw huiskamer (online) of bij mij thuis in de praktijk (onsite) plaats vinden. Trek hier zeker ruim anderhalf uur voor uit! 

Extra’s:

1. Schriftelijk verslag van jouw geboortehoroscoop € 69,-

Document waarin de hoofdlijnen van jouw horoscoop zijn beschreven aan de hand van het kasteel dat jouw leven heet. Dit document ontvang je vooraf aan de reading.

2. Vervolgconsult € 69,-

Ben je eerder geweest voor een reading en heb je aanvullende vragen of wil je weten wat er in het komende levensjaar gebeurt? Dan kun je tegen gereduceerd tarief langskomen.
 

Natuur coaching:

Natuur coaching    € 69,-

Een consult waarbij we aan de hand van jouw vraag op zoek gaan naar antwoorden in de natuur. De natuur geeft vaak verrassende antwoorden. Het kan een aanvulling zijn op een astro-reading, maar kan zeker ook los hiervan staan. Trek hier zeker ruim anderhalf uur voor uit! 
De kleine lettertjes
  • Betaling van activiteiten van het Keltisch Maanjaar vindt vooraf plaats. Je schrijft je in voor een geheel Maanjaar; dat wil zeggen twaalf maancycli. 
  • Coaching en astrologische consulten worden betaald direct na afloop van het consult.
  • Betaling kan contant of per bank.
  • Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.